Burgemeester bezoekt open dag brandweer De Meern

Afgelopen zaterdag organiseerde de brandweer van de Meern een opendag vanwege haar 80 jarig bestaan.

Gedurende de dag gaf de brandweer verschillende demo’s om zo aan de burgers te laten zien wat voor werkzaamheden hun uitvoeren. Op de parkeerplaats achter café de Don stonden verschillende voertuigen opgesteld waaronder de nieuwe brandweervoertuigen van de VRU. Ook waren twee speciale brandweerauto’s aanwezig van de brandweer van de vliegvelden(defensie).


Advertentie:

Op de Meerndijk stonden ook diverse voertuigen opgesteld van de brandweer. Ook de politie en de RAVU namen deel aan de opendag, zij hadden ook diverse voertuigen uitgestald staan waar de bezoekers konden kijken. Voor de kinderen waren er ook verschillende spelletjes te doen waaronder een waterspel bij de Jeugdbrandweer van Utrecht, en uiteraard kon een ritje in de brandweerauto niet ontbreken!

Rondom het middaguur kwam de burgemeester Jan van Zanen ook de opendag bezoeken. Hierbij sprak hij zijn waardering uit naar de brandweer. Vervolgens bluste de burgemeester een vlam in de pan onder begeleiding van de welbekende brandweerman Cor. Ook kwam hij lang bij de Jeugdbrandweer van Utrecht om mee te doen aan een waterspel.

Hieronder vind u een fotorapportage van de dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *