Kunstwerken-Veiling-door-Eddy-Zoey4_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Kunstwerken veiling door Eddy Zoëy

26 juni 2019 20:02  Redactie  Reageer

De kunstwerken die tijdens het enkele weken terug gehouden street art festival onder de toepasselijke naam Color the Wall zijn vervaardigd, kwamen afgelopen zondag onder de hamer van muzikant, presentator en kunstenaar Eddy Zoëy. Een enkel werk ging van de hand voor een paar euro terwijl voor een ander iets dieper in de buidel werd getast. Eddy Zoëy verzekerde de bieders dat er werken tussen zitten van veelbelovende kunstenaars en dat een aankoop van een ‘vroeg werk’ weleens een goede investering zou kunnen blijken te zijn.

Om zijn woorden kracht bij te zetten bood Eddy zelf een enkele keer op een kunstwerk. De opbrengst van de kunstveiling komt ten goede aan de aanleg van een pannaveld nabij de sportclubs in het Máximapark.

Pannaveldjes hebben niet de afmetingen van een traditioneel voetbalveld. De beperkte ruimte is het meest bedoeld om baltechnische vaardigheden te tonen en balbeheersing op een klein oppervlak te laten zien.

Foto’s: Hans Peter van RietschotenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website