leidsche rijn centrum festival

Kinderhelden Frozen en PJ Masks naar LRC Festival in Leidsche Rijn Centrum

Op zaterdag 29 juni a.s. komen Elsa en Olaf van Frozen en de PJ Masks naar Leidsche Rijn Centrum voor een meet & greet tijdens het evenement ‘LRC Festival’. Het winkelgebied trakteert deze dag omwonenden, klanten en winkeliers op muziek, kinderentertainment en gezelligheid.

Het Brusselplein wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een festivalterrein met twee podia.

Op het kinderpodium kunnen kinderen de gehele middag knutselen en zich laten schminken. Op dit podium vinden twee meet & greets van lokale helden plaats. Zo maken Elsa en Olaf van het populaire Frozen en de PJ Masks hun opwachting. Ook kunnen kinderen genieten van diverse poppenkastvoorstellingen. Tussen de acts door genieten bezoekers van een lokaal hapje, drankje, ritje in het reuzenrad, mobiel entertainment en de beats van een DJ. Bij de aanwezige foodtrucks en bar zijn tegen betaling versnaperingen verkrijgbaar.

Op de mainstage geeft niemand minder van Rens Kroes (zus van Doutzen Kroes) een twee uur durende kookworkshop. De avondprogrammering wordt ingevuld door de bekende liveband ‘Daredevils’. Met hun ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen zij voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt.

Het LRC festival is gratis en voor jong en oud toegankelijk.

Voor het complete programma en alle tijden kan men terecht op de website van Leidsche Rijn Centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.