Natuurwandeling_foto-hans-peter-van-rietschoten5

Openbare struinexcursie in omgeving Haarzuilens/Haarrijnseplas

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan organiseert de Woerdense afdeling van de KNNV (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging) een openbare natuurexcursie op een deel van het Landgoed Haarzuilens. De wandelroute is ca. 3 km. Het eerste deel van de route loopt door de Vlinderidylle: een bloemrijke weide waar veel insecten en vlinders te zien zullen zijn.
Daarna volgen we de route langs de oeverzwaluwwand en bekijken watervogels op de Haarrijnseplas. Vervolgens wandelen we over de akkers van het Wielrevelt. Leden van de verschillende werkgroepen wandelen mee om hun kennis te delen over alles wat vliegt, groeit en bloeit. Wanneer: Zondag 7 juli. Duur excursie: ca. 1½ uur. Kosten excursie: gratis.
Start om 10.00 uur vanaf Parkeerplaats Geitenboerderij Geertjes Hoeve, Thematerweg 5, 3455 SM Haarzuilens.

Aanmelden bij: n.h.secretaris@woerden.knnv.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.