jongeren in Azotod
 

Praat vanavond mee over nieuwe activiteiten voor jongeren in Azotod

5 juli 2019 12:24  Redactie  Reageer

Het afgelopen jaar is Muziekpodium Azotod in De Meern gestart met het programmeren van diverse nieuwe jongerenfeesten. Samen met Project DURF is het succesvolle 16+-feest AfterParty opgezet. De meest recente editie, AfterParty on the beach, op 22 juni was wederom een succes. Op het parkeerterrein sprak een verslaggever van het AD echter met diverse jongeren die hun ongenoegen uitspraken over het gebrek aan leuke activiteiten voor de verschillende jeugdige doelgroepen. Ook kwam in zijn verslag van die nacht naar voren dat de jeugd meer inspraak zou willen hebben in de activiteiten die er al wél zijn.

Azotod en Project DURF komen graag in contact met deze jongeren én met jongeren die het hiermee eens zijn. Daarom organiseren zij op vrijdag 5 juli om 15.00 uur een bijeenkomst in Azotod. Het doel hiervan is met elkaar in gesprek te gaan en te kijken wat de mogelijkheden zijn voor nieuwe activiteiten voor jongeren. Azotod verwacht hierbij wel dat jongeren hun verantwoordelijkheid nemen en zich actief zullen inzetten om nieuwe activiteiten tot een succes te maken.

Azotod is van oudsher een plek waar jongeren de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen. Hierbij zijn zij grotendeels zelf verantwoordelijk voor de activiteit die zij organiseren. Nieuwe aanwas van jeugd juicht Azotod alleen maar toe. Grijp je kans en kom dus meepraten op vrijdag 5 juli om 15.00 uur!  

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.


Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website