Dance Classics met Giel Beelen
 

Zomerse Dance Classics met Giel Beelen

5 juli 2019 15:01  Redactie  Reageer

De Meern – Om de zomer feestelijk in te luiden organiseert Muziekpodium Azotod een extra editie van het succesvolle 40+-concept Dance Classics op zaterdag 6 juli. Gast-DJ van de avond is Giel Beelen. Deze bekende, en beruchte, DJ houdt van controverse en haalt af en toe stunts uit in zijn radioprogramma waar Nederland nog weken over praat. Toch heeft Giel ook minder bekende kanten. Hij kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd, gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij de pasgeboren biggetjes en wilde als jongetje van 8 jaar al bij de radio. In de loop der jaren won hij meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing en de Zilveren reismicrofoon. Ook zette Giel het wereldrecord radiomaken op zijn naam. Op zaterdag 6 juli staat hij achter de draaitafels in Azotod. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website