Dansklasje-in-Natuurspeeltuin-De-Hoef_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Dansklasje in Natuurspeeltuin De Hoef

6 juli 2019 09:20  Redactie  Reageer

Woensdagmiddag is Michelle van Poppel van start gegaan met peuterdansen in Natuurspeeltuin De Hoef in de wijk Hoge Weide. Haar doel is om kinderen lekker te laten bewegen op alledaagse voor de peuters herkenbare muziek.

De bij de liedjes horende danspasjes zitten er bij de deelnemertjes al een beetje in en onder leiding van Michelle durven ze schoorvoetend ze aan de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s te tonen.

Michelle heeft haar dochtertje van twee en een half mee genomen dat bekend staat als uitbundig danseresje. Nu nog moet ze even de kat uit de boom kijken, maar met een volgend dansklasje zal ze wel als vanouds ‘los’ gaan. Muziek is een fijne manier om mee te ontspannen en bewegen is voor iedereen goed. Wat is er dan mooier om muziek en bewegen te combineren? Kom op en dans! Om de week bij Natuurspeeltuin De Hoef.

De volgende peuterdansjes zullen 17 juli ten beste worden gegeven. De speeltuin is gratis toegankelijk en Michelle danst voor haar plezier dus leidt het klasje zonder er iets voor te willen hebben. Buiten wat waardering en een applausje na afloop natuurlijk.

Dansklasje-in-Natuurspeeltuin-De-Hoef_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Foto’s: Hans Peter van Rietschoten


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website