bagels_and_beans_agogo_opening_foto_joyce_pherai

Bagels & Beans mét to-go winkel Hoog Catharijne

In het pand waar vorig jaar nog The Barn Hoog Catharijne zat is vanaf vorige week een nieuwe Bagels & Beans vestiging geopend. Niet zomaar een vestiging, want deze locatie is de allereerste met een to-go zaak waar je even snel een bagel of een sapje haalt voor onderweg.

Bagels & Beans vind je al op vijf plekken in Utrecht, waaronder een vestiging in Leidsche Rijn Centrum. Vandaag opende de keten een zesde locatie in Hoog Catharijne. Onze gastblogger Joyce van CookingToday nam een kijkje bij de feestelijke opening van de nieuwe Bagels & Beans-vestiging aan het inpandige horecaplein De Stadskamer in het winkelcentrum. Lees hier haar blog.

Joyce Pherai

Over Joyce

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.