Elvis Presley imitator Frank Anthony

Elvis in The House in De Meern

Zaterdag 21 september treedt Nederlands beste Elvis Presley imitator (Frank Anthony) op met zijn band en achtergrondzangeressen Sweet Devotion in De Schalm, Oranjelaan 10 in De Meern/Utrecht. Aanvang concert is 20.30 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Voor zijn ‘Calling Elvis’ zijn kaarten de voorverkoop verkrijgbaar voor 13 euro en alleen te reserveren via [email protected]. Op de dag zelf kosten kaarten 16 euro aan de kassa. Dit concert wordt mede gesponsord door Schadenet-Rosenboom en Matex Deuren uit De Meern. Als voorproefje:

Frank Anthony

Bij de ‘Nederlandse Celebs’ is Frank Anthony een graag geziene artiest, hij verscheen o.a. bij Ivo Niehe, Catherine (RTL4), Ushi & van Dijk (SBS6) en diverse keren in televisiecommercials van Holland Casino. Hij treedt al meer dan 30 jaar als Elvis op, deed concerten met Trijntje Oosterhuis en Roel van Velzen en Reinout Oerlemans was zo enthousiast dat hij hem vroeg op zijn bruiloft op te treden. Hij is de enige Elvis-imitator die met Junkie XL de hitsingle A little Less Conversation liet horen bij Stenders Vroeg (3FM) en speelde in de Maaspoorthal in Den Bosch een concert met 50 musici en onlangs verscheen hij bij Paul de Leeuw Pakt Uit. Hij speelde in theaters en op verschillende festivals waaronder Lowlands, Paaspop en Nijmeegse Vierdaagse feesten. Ook in het buitenland, waaronder de Verenigde Staten, Thailand, Belgie, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italie heeft Frank Anthony aan populariteit gewonnen door zijn ‘outstanding performances’.

Slecht ter been zijnden

Om slecht ter been zijnden een beetje tegemoet te komen worden een aantal stoelen tegen de wanden neergezet, men wordt dan wel aangeraden extra vroeg te komen want voor het grootste deel is de zaal voor het publiek dat een dansje wil wagen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].