kaart_BeNe-Ladies-Tour-door-Leidsche-Rijn
 

Feest in Leidsche Rijn Centrum bij aankomst BeNe Ladies

16 juli 2019 17:09  Redactie  Reageer

Op 18 juli is het zo ver. De Prologue van de BeNe Ladies Tour komt dan door Leidsche Rijn. De dames starten een voor een vanaf 18.00 uur bij Castellum, maken dan een rondje door Leidsche Rijn en finishen in de Parijsboulevard in Leidsche Rijn Centrum. Tot ongeveer 20.30 uur komen de dames binnen in Leidsche Rijn Centrum. Daar barst het feest al om 17.00 uur los. Er zijn allerlei clinics van Utrecht Sport, zoals een gave pumptrack (crossbaan) en clinics voor kinderen. Vanaf 18.00 uur gaat DJ Silverius los, bekend van We all love the ā€˜80s, ā€˜90s & 00sā€™ en Radio Veronica. Om 20.00 uur treedt de live band Lough Out Loud op met om 20.45 uur de huldiging van de winnares van de BeNe Ladies Tour. Deze feestelijke avond duurt tot 22:00 uur en mag je niet missen!

Meer informatie over de Wielertour is te vinden op: https://www.beneladiestour.be/.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website