wonen_in_de_veiling3_foto_hp_van_rietschoten

Start verkoop woningen ‘De Veiling’

Woensdag 17 juli aanstaande gaan 149 huizen in de verkoop. Het plan De Veiling is gelegen tegenover het onlangs opnieuw ingerichte park Groot-Zandveld waar de schaapskudde van Alexandra Vis-Kruijswijk vredig graast. De Veiling ligt niet ver van het Máximapark enerzijds en het Leidsche Rijn Centrum anderzijds. Alle woningen zullen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats en uiteraard voldoen aan de hoogste normen voor wat betreft duurzaamheid. De verkoopprijzen zijn vanaf circa vierhonderdduizend euro.

Potentiële kopers hebben woensdag tussen 17.30 en 19.00 uur de kans hun slag te slaan. Meer informatie over de verkoop is ruim voorhanden op diverse websites. Tevens kan nog tot 16 juli worden ingeschreven op diverse woningen in de wijk Leeuwesteyn. In project Home Town zijn nog meerdere koopappartementen te vergeven. Hiervan zijn de prijzen ronduit ‘schappelijk’ te noemen. Voor circa 220.000 euro woon je riant aan het Amsterdam-Rijnkanaal en Willem-Alexanderpark, dichtbij alle voorzieningen die Leidsche Rijn en ‘het oude Utrecht’ bieden.

wonen_in_de_veiling3_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
wonen_in_de_veiling_foto_hp_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven