Foto: 112MediaUtrecht

Busje van Leger des Heils uitgebrand in Leidsche Rijn

26 juli 2019 20:33  Kevin Vermeulen  Reageer

In de nacht van donderdag op vrijdag is omstreeks 04:30 een busje van het Leger des Heils uitgebrand aan de Willem Frederik Hermansstraat in Leidsche Rijn. Toegesnelde brandweer had de brand snel onder controle maar kon niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde.

Een buurtbewoner zag twee mannen op een scooter vlak na de brand wegrijden. Het busje is van Hostel Leidsche Rijn wat er tegen over is gevestigd. Een berger heeft het voertuig afgesleept. De politie doet later onderzoek.

Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website