Zomerse Zondagen: Ricciotti Ensemble

De zomertournee van Ricciotti, bestaande uit 42 jonge amateur- en professionele musici, staat in het teken van het land Georgië en dus de Georgische muziek. Dit land is niet alleen bekend van “Wie is de mol?” en een voormalig Nederlandse First Lady, maar ook om zijn schitterende muziektraditie. Op 28 juli laat het Ricciotti een selectie van klassiek, jazz, pop en hedendaagse muziek horen in Podium Hoge Woerd.

Het Ricciotti heeft tijdens zijn zomertournee een bijzondere gast mee: de Nederlands-Georgische klarinettist Levan Tskhadatze. Met Levan worden enkele mooie klassieke composities voor klarinet en orkest gespeeld, maar natuurlijk ook muziek uit zijn land van herkomst. Het Ricciotti wordt gedirigeerd door Coen Stuit.

Deze voorstelling vindt plaats in het openluchttheater op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd en is gratis toegankelijk (geen tickets nodig). Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Neem plaats in het gras of breng een tuinstoel mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.