Ontmoeting-Vleu-de-Boules-met-Bowls-Club-Oudenrijn
 Ontmoeting Vleu de Boules met Bowls Club Oudenrijn

Ontmoeting Vleu de Boules met Bowls Club Oudenrijn

30 juli 2019 11:03  Redactie  Reageer

Afgelopen zaterdag vond op het Dorpsplein in Vleuten de jaarlijkse ontmoeting plaats tussen de boulers van Vleu de Boules en de bowlers van Bowls Club Oudenrijn. Het was de zoveelste ontmoeting tussen beide verenigingen. Maar precies de hoeveelste was niet duidelijk. Als men al zolang elkaar jaarlijks ontmoet is het beslist interessant dat aantal ontmoetingen na te gaan. Voor zover het in de archieven is na te gaan blijkt dat de eerste foto’s stammen uit het jaar 2009. Dus was deze ontmoeting eigenlijk een jubileumtoernooi.

Ondanks de vakantieperiode telde het deelnemersveld toch 34 deelnemers. Het toernooi was weer als vanouds prima geregeld. Na de gebruikelijke koffie werd om half twee gestart met de wedstrijden. Tegen vijf uur had iedereen drie wedstrijden gespeeld en onder genot van een drankje werd de uitslag afgewacht.

Even later kon de voorzitter Henk Koet de uitslag bekend maken. Bij BCO behaalde bij de dames Wil Galesloot de hoogste score. Een fles wijn, voorzien van een Vleu de Boules etiket was haar beloning. Hans van den Brink viel in de prijzen bij de mannen van BCO als de allerbeste. Bij Vleu de Boules was Jolanda van Groeningen degene met de hoogste score. Ook zij ontving een fles wijn. Antonio Mauro was bij de mannen van Vleu de Boules de allerbeste.

Na het dankwoord van de voorzitters van beide verenigingen aan iedereen die dit toernooi mogelijk heeft gemaakt en met de intentie volgend jaar weer een ontmoeting te organiseren kwam met het maken van de groepsfoto een einde aan een voortreffelijk georganiseerd toernooi.

Zie www.bowlscluboudenrijn.nl voor de foto’s.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website