Jesus-Medina-Molina_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Leuk voor kids: Leer schaken in het Máximapark

6 augustus 2019 10:05  Redactie  Reageer

Zondagmorgen 1 september aanstaande zal rond tien uur een schaakworkshop van start gaan onder leiding van Jesús Medina Molina. Schaakambassadeur Jesús uit Leidsche Rijn zet zich al jaren in om kinderen in contact te brengen met de schaaksport. Jesús ondernam hiertoe het initiatief om enkele openbare schaaktafels te laten plaatsen in het Máximapark. Deze zijn er gekomen en er wordt geregeld dankbaar gebruik van gemaakt. Schaakstukken kan je natuurlijk zelf meebrengen, maar restaurant Anafora in het park leent ze ook uit.

Samen met jeugdschaakclub Magnus heeft Jesús weer een gratis schaakworkshop voor kinderen vanaf 7 jaar georganiseerd. Locatie: de schaaktafels in het Máximapark, nabij de Japanse tuin. Bij Anafora de brug over links. Schaakstukken zijn aanwezig.

De workshops zijn populair. Eerder gehouden edities trokken veel belangstellenden en alle plaatsen waren bij voorinschrijving al vergeven. Graag daarom opgeven via mail jcmedinamolina@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer. Dit om eventueel contact op te kunnen nemen wanneer onverhoopt het evenement niet kan doorgaan door bijvoorbeeld ziekte van Jesús of vanwege het weer. Het is tenslotte een buitenactiviteit waarbij slecht weer een spelbreker kan zijn.

Er is plek voor maximaal 16 kinderen.


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website