fotografie_natuur

Ouder & kind workshop: Leer de mooiste natuurfoto’s maken

Utrecht Natuurlijk organiseert op zondag 18 augustus en op woensdag 21 augustus de workshop “Natuurfotografie voor ouders en kids” in stadsboerderij Steede Hoge Woerd. Professionele natuurfotograaf Bart Stornebrink leert je de mooiste natuurfoto’s maken. De workshop vindt plaats van 10.00 – 14.00 uur en is inclusief een lunch in het Castellum Café.

Je leert zowel de instellingen van je camera kennen als de technieken om een mooie natuurfoto te maken. We fotograferen de natuur in en om stadsboerderij Steede Hoge Woerd, de Vlinderhof en het Máximapark. Voor de lunchpauze krijg je een opdracht mee. Na de lunch in het Castellum Café zie je elkaars mooiste foto’s met een toelichting van Bart (en prijsuitreiking).


Advertentie:

Heb je een eigen fototoestel? Neem die dan mee. Heb je geen fototoestel? Geen probleem! Bart heeft goede fototoestellen bij zich die je tijdens de workshop kunt lenen.

De workshop is inclusief materialen en lunch. Voor ouders & kids (10 tot 16 jaar). Er is per workshop plek voor maximaal 12 deelnemers. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Je mag als ouder met één kind komen, met meerdere kinderen of als heel gezin. Een heerlijke activiteit om de zomer gezellig met elkaar af te sluiten.

• Wanneer: 18 augustus 2019, 10.00 – 14.00 uur en 21 augustus 2019, 10.00 – 14.00 uur
• Voor wie: kinderen en jongeren 10-16 jaar en hun (groot)ouders
• Waar: Steede Hoge Woerd, Castellum: Hoge Woerdplein 1, 3454 PB Utrecht
• Kosten: € 47,50 per deelnemer (incl lunch)
Inschrijven zondag 18 augustus
Inschrijven woensdag 21 augustus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.