Weerbericht voor 13 t/m 16 augustus: Zomer in het slop.

13 augustus 2019 08:02  Redactie  Reageer

De komende dagen is het behoorlijk wisselvallig. Voor de natuur is het prima dat er regelmatig neerslag is, maar voor de vakantievierder in eigen land is het een stuk minder. Lagedrukgebieden maken de dienst uit. Geregeld trekken er (stevige) buien over de regio. De buien kunnen ook gepaard gaan met onweer. Het kwik ligt meestal tussen de 18 en 20 graden. Bij langdurige neerslag zakt het kwik zelfs terug naar 16 graden. Zo nu en dan zal de zon ook af en toe schijnen

We zullen het er helaas mee moeten doen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website