Gaslek-ontdekt-in-elektriciteitskast-op-Lage-Weide1_foto_112mediautrecht
 Foto: 112MediaUtrecht

Gaslek ontdekt in elektriciteitskast op industrieterrein Lage Weide

16 augustus 2019 22:24  Redactie  Reageer

Rond 13:30 hebben elektriciens een gaslek ontdekt in een elektriciteitskast op het industrieterrein Lage Weide. De monteurs waren een controleronde aan het doen bij het oude Ziggo gebouw aan de Atoomweg in Utrecht. Een medewerker rook gas en nam direct contact op met Stedin.

Stedin heeft uit voorzorg de brandweer laten komen maar deze hoefde niet in actie te komen. In de kast zit een leiding die gas afblaast als er te veel druk op staat. Deze leiding lekt en blaast continu gas. Stedin is met meerdere monteurs bezig het lek te dichten.

Gaslek-ontdekt-in-elektriciteitskast-op-Lage-Weide1_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website