Politie
 Foto: Kevin Vermeulen

Volvo’s doelwit van criminelen

18 augustus 2019 17:37  Redactie  Reageer

De kostbare xenon verlichting van met name het automerk Volvo is erg in trek bij het boevengilde. Werden eerder vooral de wijken Oog in Al en Lombok getroffen door de dieven, nu lijkt ook Leidsche Rijn in trek als werkgebied. Inmiddels zijn met inbegrip van een aantal eerder gemelde diefstallen in Nieuwegein circa 125 sets koplampen gestolen. De lampen zijn gewild, kennelijk is er een levendige handel in.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd Parkwijk in Leidsche Rijn door de dieven bezocht. Niet enkel de xenonlampen zijn gewild. De criminelen hebben het tevens gemunt op navigatiesystemen, velgen en sturen. Zelfs worden soms de portieren ontvreemd. De schade aan de wagens is enorm.


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website