Fietsster-geschept-door-auto-tussen-De-Meern-en-Montfoort_1_foto_112mediautrecht
 Foto: 112MediaUtrecht

Fietsster geschept door auto tussen De Meern en Montfoort

19 augustus 2019 17:24  Redactie  Reageer

Rond 16.35 uur is een fietsster geschept door een auto op de Nedereindseweg kruising met de Achthoven-oost (N228) tussen De Meern en Montfoort. De bestuurder sloeg rechts af richting de Nedereindseweg en zag vermoedelijk de fietsster over het hoofd. Het slachtoffer kwam op de voorruit van de auto terecht. Door de klap raakte de ruit zwaar beschadigd.

Een opgeroepen ambulance kwam met spoed ter plaatse en heeft de vrouw gecontroleerd. Ze heeft veel geluk gehad en hoefde niet naar het ziekenhuis. Door de aanrijding was de kruising deels afgesloten met een korte file als gevolg. De auto raakte fors beschadigd en zal door een berger worden afgesleept. Op het kruispunt gaat het wel vaker mis tussen fietsers en auto’s.

Fietsster-geschept-door-auto-tussen-De-Meern-en-Montfoort_1_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Fietsster-geschept-door-auto-tussen-De-Meern-en-Montfoort_1_foto_112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrechtAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website