Jongen-getrapt-en-beroofd-van-scooter

Jongen hardhandig beroofd van scooter

In de nacht van woensdag op donderdag is een jongen beroofd van zijn scooter. Het incident gebeurde omstreeks oo.35 uur op het Corbulopad ter hoogte van de kruising met de Heldammersingel in Veldhuizen De Meern. Twee jongens sloegen en schopten het slachtoffer waarna ze zijn rode Piaggio Primavera met kenteken DHX96B afhandig maakten.

Politie op zoek naar getuigen

De politie is op zoek naar de daders. Het gaat om twee getinte jongens. De één met een fors postuur. De ander met een tenger postuur. Beiden droegen donkere kleding. Heb je hierover informatie? Bel dan met de politie op nummer 09008844.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.