berlijnlijn

Programma van zomerfeest BerlijnLijn compleet

Vier het laatste weekend van de zomervakantie in de cultuurstraat van Leidsche Rijn Centrum!

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september nemen 7 cultuurlocaties in Leidsche Rijn Centrum je mee in een bomvol programma vol dans, muziek, performance, beeldende kunst, pony’s en nog veel meer. Haltes zijn er bij Rood Noot, Pathé, RAUM, DePlaatsmaker, Sharing Arts Society, De Vrijstaat en Het Gebouw. Het blokkenschema met het complete programma staat nu op berlijnlijn.nl

Start je weekend op zaterdagmorgen bij The Generator bij RAUM. Daar kun je zagen, timmeren en meebouwen aan het nieuwe campingmeubilair. RAUM wordt tijdens de BerlijnLijn omgetoverd tot Berliner Garten met een stadscamping inclusief pop-up zwembad. Er is muziek, een barbecue en natuurlijk ontbreekt de Bingo niet! In de Kunstdierentuin van De Vrijstaat Zoo vind je dans op de Apenrots, muziek in de Jungletuin en onderga je een diepzeebeleving in het Aquarium. Bij Boerderij Rood Noot kun je een wolworkshop volgen en oud-Hollandse spelletjes doen op het erf. Ook kun je vast kennismaken met de nieuwe Stadsbrouwerij die volgend jaar van start gaat. Of maak een ritje met de ponykar van stadskoetsier Leon!

Zondag gaan we door met Le Bazarre, de leukste vintagemarkt van Utrecht. ’s Middags kun je op alle locaties weer los. Ga bijvoorbeeld bij Pathé het dak op voor XXL spellen, of kom in de hooischuur van de Vrijstaat bij Sharing Arts Society een mooie lampion maken.

Ook langs de route valt er van alles te beleven, van theater met conducteurs tot een rondlopend fanfareorkest. Zowel zaterdag als zondag sluiten we de middag af met een feestelijke Parade langs alle locaties die eindigt op het Berlijnplein.

Win een reis naar Berlijn!

Extra leuk is de strippenkaarten-actie: Je maakt kans op een retourtje Berlijn voor 2 personen ter waarde van 160 euro als je alle Berlijnse Ampelmannen gelocaliseerd hebt en je strippenkaart is afgestempeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.