Harmonieorkest Vleuten zoekt voor het G-orkest muzikanten

Heb jij gevoel voor ritme? Houd je van muziek? Wil jij graag samen met andere mensen met een beperking muziek maken en optreden? Of speel je al een instrument en wil je dat graag in een orkest doen? Kom dan bij het G-orkest van Harmonieorkest Vleuten!

Harmonie Orkest Vleuten is een gezellige muziekvereniging met verschillende orkesten. Voor een nieuw op te zetten G-orkest zijn zij op zoek naar muzikanten. Misschien speel jij straks wel op keyboard, accordeon of slagwerk. 

Repetities

Vanaf dit najaar zal het G-orkest gaan repeteren op vrijdagavond in de Cultuurcampus in Vleuterweide. Het orkest wordt geleid door een dirigent en zal bekende muziek gaan spelen. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens de inloop en in de pauze. Na het oefenen wordt er samen opgeruimd. Er is ondersteuning van enkele vrijwilligers. Er kan geen één op één begeleiding geboden worden.

Kennismaking

Heb je interesse in het G-orkest, kom dan naar de informatieavond op maandag 9 september aanstaande in de Cultuurcampus in Vleuterweide. Er zal meer informatie gegeven worden over Harmonieorkest Vleuten en over het orkest. Er zal ruimte zijn voor het stellen van vragen en instrumenten kunnen uitgeprobeerd worden.

Informatie

Wil je je nu al aanmelden of wil je meer weten? Mail dan naar [email protected].

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].