kinderboekenmarkt_brede_school_het_zand_foto_frank_peek
 Foto: Frank Peek

Tweedehands boeken gezocht voor jaarlijkse kinderboekenmarkt op 2 oktober

28 augustus 2019 09:42  Redactie  Reageer

De verkoop van tweedehands kinderboeken is een vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Wij zijn hiervoor op zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar die nog steeds de moeite waard zijn om gelezen te worden.

Dus, mocht u aan het opruimen zijn en geschikte kinderboeken hebben, stuur een berichtje, met vermelding van emailadres en telefoonnummer, naar h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl. Er wordt dan contact opgenomen om een afspraak voor het afgeven of ophalen van de boeken te maken.

De kinderboekenmarkt vindt plaats in en rondom het pand van Brede School Het Zand en start woensdagmiddag 2 oktober na schooltijd om 12.30 uur. Naast de verkoop van boeken zijn er tal van andere activiteiten die in het teken staan van het thema van de landelijke Kinderboekenweek 2019: Reis mee! Allemaal instappen! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. De Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen. Iedereen is van harte welkom!

De kinderboekenmarkt is een initiatief van de ouders van Brede School Het Zand en wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Saartje Kinderopvang, DOCK en Cultuur19.

Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht. Meer informatie is te vinden op de website.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website