open_dag_brede_school_het_zand_foto_frank_peek

Gratis workshops tijdens Open Dag Brede School Het Zand

Vergaar informatie over activiteiten op Brede School Het Zand en doe mee met gratis workshops! Tijdens de Open Dag op woensdag 18 september 2019 kunnen kinderen (en ouders) zich vanaf 8.30 uur laten informeren over en kennis maken met de verschillende activiteiten die er binnen Brede School Het Zand aangeboden worden.

Partnerschool OBS het Zand zet haar deuren tussen 8.30 – 12.15 uur open en de organisaties DOCK, Saartje Kinderopvang, Erik Verlaan Sport, Zangschool Utrecht, PM-Dance, Lisa Chen en diverse andere (sport-) aanbieders presenteren met trots hun aanbod voor het nieuwe seizoen vanaf 8.30 uur. U kunt vragen stellen, beeldmateriaal bekijken, actief meedoen aan diverse workshops, zich inschrijven voor de clubjes van Saartje Kinderopvang BSO ’t Zand en iets te drinken halen bij de bar.
Voor informatie over het huren van ruimtes en ondersteuning bij het opzetten van activiteiten kunt u terecht bij de stand van DOCK. 

Ook op woensdag 18 september bent u van harte welkom vanaf 8.30 uur voor een kopje koffie of thee. Om 10.00 uur is er een beweeguurtje voor vrouwen en om 13.00 uur kunnen er Chinese lichtjes gemaakt worden bij Lisa Chen. Om 12.30 uur is er een tennisclinic en van 13.00 tot 15.00 uur heeft Erik Verlaan Sport een actief programma in de gymzaal met judo en freerunning voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij PM-Dance kunnen kinderen meedoen met streetdance om 14.00 uur en als je van zingen houdt kun je tussen 14.45 en 18.00 uur bij de lessen van Zangschool Utrecht binnenlopen om kennis te maken en mee te zingen. Bakken en knutselen kan afwisselend tussen 12.30 en 15.00 uur. Gedurende de dag kunnen kinderen zich uitleven op een springkussen in de vorm van een leeuw.

Tussen 8.30 en 15.00 uur is de bar geopend voor (gratis) koffie, thee en limonade en kunt u terecht om informatie te vergaren over de verschillende activiteiten van diverse aanbieders en zich ook meteen inschrijven.

De Open Dag vindt plaats in Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, 3544 DB Utrecht). Meer informatie over het precieze programma is te vinden via deze link of neem contact op met Hester Bruinsma (coördinator Brede School Het Zand), [email protected] en 06 40180192

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven