In Between Cafe Leidsche Rijn

In Between Café:  De kracht van je gedachten en een stap zetten naar je doel

Ervaar zelf de kracht van je gedachten. Irene Lausberg neemt je in deze workshop mee in de wereld van een positieve mindset.

Je bent van harte welkom op 10 september in Buurtcentrum de Schakel (Schoolstraat 11, 3451 AA Vleuten).
Inloop vanaf 09.15 uur, de workshop gaat om 10.00 van start. Tussentijds een koffiepauze en uiterlijk 12.00 uur sluiten we af. De toegang is gratis, een bijdrage in de kosten gewenst.

Wat zeg jij tegen jezelf? Wat denk je over jezelf? Ben je ondermijnend of stimulerend? Dat wat je denkt beïnvloedt hoe je in een situatie voelt en reageert. Het beïnvloedt je kansen op succes. En het heeft ook invloed op hoe je omgaat met bijvoorbeeld stress. Stress doet je hart racen, versnelt je ademhaling en doet je zweten. Stress werd lange tijd gezien als vijand nummer 1, maar onderzoek toont aan dat stress vooral gevaarlijk is als je denkt dat het gevaarlijk is. Belangrijk dus om je gedachten te beïnvloeden. Het goede nieuws is: dat kan! Je kan beïnvloeden wat je denkt met eenvoudige technieken. Met je gedachten heb je een krachtig wapen in handen.
Benieuwd? In de interactieve workshop ‘de kracht van je gedachten’ ervaar je wat een positieve (en negatieve) mindset voor je kan betekenen.  Wil je er daarna meteen mee aan de slag? Dat kan, je gaat niet met lege handen naar huis. Na de pauze werken we aan ieders eigen doel en welke eerstvolgende stap je kan zetten.

Irene Lausberg is gediplomeerd Coach/Trainer in Vleuten. Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].