Eerste editie BerlijnLijn trekt ruim 3500 bezoekers

Meer dan 3500 bezoekers bezochten zaterdag 31 augustus en zondag 1 september de BerlijnLijn, het zomerfeest van 7 cultuurlocaties van Leidsche Rijn Centrum. In een programma vol dans, muziek, kunst en entertainment lieten Rood Noot, Pathé, RAUM, DePlaatsmaker, Sharing Arts Society, De Vrijstaat en Het Gebouw zien wat ze in huis hebben.

Bij RAUM was mede door het mooie weer de stadscamping inclusief pop-up zwembad en bingo een groot succes. In de Kunstdierentuin van De Vrijstaat presenteerden de kinderen de resultaten van een hele week hard werken op de Apenrots, in de Jungletuin en het Aquarium. Alle workshops zoals lampionnen en stokpaardjes maken, werden druk bezocht. Populair was ook de ponykar van stadskoetsier Leon, die af en aan reed tussen de locaties. Zowel zaterdag als zondag werd het feest afgesloten met een bonte Parade die eindigde op het Berlijnplein.

De BerlijnLijn is (mede) mogelijk gemaakt door Wijkbureau Leidsche Rijn, gemeente Utrecht en het Ondernemersfonds Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.