herdenken_kaarsen_Wereldlichtjesdag_foto_-Zoran_Kokanovic

Taizé aan de Leidsche Rijn in kerkboerderij de Hoef

Ook voor Taizé aan de Leidsche Rijn breekt er een nieuw seizoen aan. Op zondag 22 september a.s. is er weer een eerste viering. Plaats: kerkboerderij de Hoef (Hogeweide). De viering, die telkens wordt voorbereid door een interkerkelijke en wijkbrede groep, is zoals gebruikelijk meditatief van karakter. Er worden Taizéliederen gezongen en er is een Bijbellezing. Voorts is er stilte en ruimte voor gebed. Het gaat om op adem komen, bezinning en ontmoeting. Een muziekgroep zorgt voor de begeleiding. Muzikanten zijn weer van harte welkom en kunnen zich melden bij Marian Geurtsen, mgeurtsen@kersentuin.nl. Het thema is dit keer “Rijkdom en gerechtigheid”.

De viering start om 19:30 uur. Vanaf 19:15 is er een stilte. Wie wil kan om 18:30 uur meedoen met het oefenen van de meerstemmige liederen. 
Adres van de Hoef: Hogeweide 6, Utrecht, 3541 BC

Zie ook: https://www.facebook.com/taizeaandeleidscherijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.