leidsche_rijn_festival_2019_overzicht_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Twintigste editie Leidsche Rijn Festival groots gevierd

11 september 2019 15:08  Redactie  Reageer

Waar tijdens eerdere edities van het Leidsche Rijn Festival de bezoekers hun heil moesten zoeken in de schaduw en zich moesten wapenen tegen de zon, werd de twintigste editie gekenmerkt door overwegend mooi, maar zeker niet te heet weer.

Het openluchtfestival in Castellum Hoge Woerd bracht volop vertier. Het theaterspel werd met open monden aangezien en gehoord door het bijeen gedromde publiek en het Plastorama onthulde haar geheim aan iedereen die zich durfde te wagen in het binnenste van een enorme muur van opgeblazen plastic zakken. Een ultieme 5D ervaring noemen de bedenkers van de attractie het en jong en oud heeft er zichtbaar plezier aan beleefd. Deze publiekstrekkers waren tijdens het Leidsche Rijn Festival niet de enige activiteit. Kinderen van iedere leeftijd konden er vertier zoeken en naar hartelust musiceren en met de Bouwbandieten knutselen met afval. De safaritrein reed op gezette tijden een tour over het evenemententerrein van het Castellum. In het kidslab konden kinderen zich bezighouden met het maken van lekker helder water.

De hele dag was er volop aanloop en de organisatie mag terugkijken op weer een geslaagd festival!

Foto’s: Hans Peter van RietschotenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website