Rock-Night-Festival

Win vrijkaartjes voor ‘Rock Night Festival’ – Samen rocken in de herfst

Na al het zomerse festival geweld wordt het tijd om het knusse van een binnen festival op te gaan zoeken. Dat kan op zaterdag 19 oktober met Rock Night Festival. Met maar liefst 3 binnen podia, 5 steengoede acts en gezellige mensen wordt dit het leukste Indoor Festival van Utrecht en omstreken!

Aan alles is gedacht! Naast de goede bands als De Bintangs en Raw Medicine is ook met zorg nagedacht over de aankleding. Organisator Marcel zegt: “Het festival gevoel van de zomer willen we naar binnen halen. En dat kan in Muziekpodium Azotod!”

Muziekpodium Azotod heeft de mogelijkheid om drie podia in te richten. In de Brasserie zal Rafaël Hekker de avond aftrappen waarna de brasserie een ideale plek is om gezellig met vrienden te hangen. REVEL speelt daarna (Classic) Rock & Blues waarna ze het stokje overgeven aan Blue Monday.

Raw Medicine is de eerste headliner van de avond. Deze gasten spelen pure Rock ’n Roll met energie. Een recensie in Maxazine.nl over hun optreden op Culemborg Blues was niet mals: “… Men kon niet om Festivalkraker Raw Medicine heen… “

De Bintangs komen de avond afsluiten. De oudste nog bestaande rockband van Nederland. De band is mede opgericht door Frank Kraaijeveld in 1961 en nog steeds springlevend!

Een festival is niet compleet met een gave food truck. De Sheriff Food Truck staat de hele avond klaar met de lekkerste Tex-Mex gerechten.

Tickets voor Rock Night Festival zijn online verkrijgbaar voor 15 euro exclusief service kosten. Check snel www.RockNightFestival.nl voor meer informatie.

Kaartjes winnen

WIl je kans maken op twee vrijkaartjes? Stuur dan uiterlijk woensdag 18 september een mail naar prijsvraag@regioleidscherijn.nl en vermeld daarbij dat het gaat om: ‘Vrijkaartjes Rock Night Festival’. Wie weet win jij die gratis kaarten wel!

Informatie
Rock Night Festival
Zaterdag 19 Oktober
19:30 uur – 02:00 uur
Muziekpodium Azotod (Afslag De Meern, A12)
www.RockNightFestival.nl | www.Azotod.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.