griezelig-geslaagde-kinderboekenmarkt-Brede-School3

Kinderboekenmarkt Brede School Het Zand op 2 oktober

De Kinderboekenmarkt Brede School Het Zand die op woensdag 2 oktober gehouden zal worden zal komen te staan in het teken van ‘Allemaal instappen! Reis mee’!

Jaarlijks wordt door ouders en medewerkers van Brede School Het Zand een Kinderboekenmarkt georganiseerd. Dit jaar is de markt op woensdag 2 oktober 2019 met verkoop van tweedehands kinderboeken en vele activiteiten die aansluiten bij het thema ‘Reis mee!’ van de landelijke Kinderboekenweek 2019.

Tussen 12.30 en 14.30 uur zijn jonge lezers en hun ouders van harte welkom om te snuffelen op de tweedehands kinderboekenmarkt. Van boeken over schepen en auto’s tot boeken van Roald Dahl en Tosca Menten: er is voor elke boekenliefhebber wat wils. De tweedehandskinderboeken zijn al te koop vanaf 0,50€. Van de opbrengst worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Maar er is meer te doen!

Reis mee met de Carrousel van Georgy of versier je eigen fiets en maak een rondje op het parcours. Teken mee aan de langste reis ooit bij Kleurexplosie of laat je voorlezen in de Droomreisbus. Maak je eigen paspoort, knutsel een voertuig in elkaar of maak je eigen radioreisprogramma bij de Radiokast.

Heb je genoeg gereisd? Trakteer jezelf dan op iets lekkers. Je kunt koffie, thee, limonade, chips, popcorn of een pannenkoek bestellen. Appels schillen doe je bij de appelbar.

Er kan betaald worden met strippenkaarten. De activiteiten kosten 0,50 cent (1 strip) en tweedehandsboeken, eten en drinken zijn vanaf 0,50 cent (1 strip) te verkrijgen. De strippenkaarten zijn op de middag zelf te koop.
De kinderboekenmarkt van Brede School Het Zand is op woensdag 2 oktober van 12.30 – 14.30 uur en vindt plaats aan de Noordkant van Brede School Het Zand, rond de ingang van de Hortus, aan de Hermelijnvlinderdijk. Iedereen is van harte welkom!

De markt wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Saartje Kinderopvang, DOCK, Kleurexplosie Joyce Stienstra en Cultuur19. Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht en de (wijk)bewoners die kinderboeken voor de markt hebben afgestaan!

Meer informatie over Brede School Het Zand: www.bredeschoolhetzand.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.