Weerbericht voor 12 tot en 15 september: Geleidelijk zonniger en warmer

12 september 2019 08:22  Redactie  Reageer

Vandaag zal de zon geleidelijk door het wolkendek heen breken. Het blijft droog. De meeste zon is bestemt voor de tweede helft van de middag. Het wordt een graad of 20. In de ochtend staat er nog een zwakke wind, maar zal geleidelijk toenemen naar matig en komt uit het zuidwesten. In de nacht is het bewolkt en neemt de kans op regen ook weer toe. Het koelt niet verder af dan 16 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Vrijdag is het overwegend bewolkt met in de ochtend nog wat regen. In de middag komt de zon er dan heel geleidelijk bij. Het wordt een graad of 19, daarbij draait de wind geleidelijk van west naar noord en is matig.

Het weekend verloopt rustig met veel zon en temperaturen die tussen de 19 en 21 graden liggen. Prima najaarsweer!

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website