DJ-Twan-wint-Battle-of-the-Beats_foto-Anne-Marije-Heijmink
 DJ Twan | Foto: Anne Marije Heijmink

Battle of the Beats 2019 gaat van start!

13 september 2019 12:02  Redactie  Reageer

Battle of the Beats is dé DJ masterclass en battle van het lokaal jongerenprogramma KLUB19. Op zondag 29 september 2019 start KLUB19 met een eerste masterclass in Azotod van dit seizoen. Met een DJ-set en een begeleidende professional kunnen geïnteresseerde jongeren het vak echt ervaren. Ze gaan mixen leren maken, de geheimen van top-DJ’s ontdekken en samen een back-to-back set uitvoeren. De deelnemers bouwen met elke masterclass meer ervaring op als voorbereiding voor de DJ Battle. Er staat heel wat op het spel. Aansluitend aan de DJ Battle vindt een clubnight voor jongeren plaats. De winnaar van de DJ battle verovert onmiddellijk een plek tussen de DJ’s van die clubnight. Zo vormt de DJ battle de ideale opstap naar een eerste draaiervaring in clubverband.

De DJ masterclass is niet alleen voor mensen met interesse in het vak, het is een geweldige ervaring voor iedereen die van muziek houdt. Ook zonder dat je een muziekinstrument bespeelt kun je de kick van muziek maken ervaren. Ook is het een gezellige en sociale ervaring voor jongeren.

Battle of The Beats (masterclasses en wedstrijd) vindt plaats in Azotod (Meerndijk 126, 3454 HV Utrecht). Deelname aan de Masterclass kost 2 euro, deelname Battle 5 euro. De Masterclasses vinden van 15:00 tot 18:00 uur plaats op zondag 29 september, 20 en 27 oktober, 17 en 24 november en 15 december. De Battle is op vrijdag 18 oktober en zaterdag 15 november. Volg KLUB19 op social media via @klub19. Aanmelden bij: boris@klub19.nl. Kijk voor meer informatie op www.cultuur19.nl/klub19. Battle of the Beats wordt georganiseerd door KLUB19. KLUB19 is het gezamenlijke jongerenprogramma van Azotod, De Vrijstaat en Cultuur19.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website