Dierenweide De Kraal in Park Hoge Weide
 

Open middag bij Dierenweide De Kraal in Hoge Weide

16 september 2019 17:16  Redactie  Reageer

Dierenweide De Kraal heeft een open middag op 5 oktober. De poorten staan open van 13.30 – 16.00 uur voor omwonenden en belangstellenden.

Het wordt weer een gezellige boel. Traditiegetrouw kan iedereen de schapen en geiten aaien of zelf eens het geitenklimrek op. En heb je wel eens een kip in je armen gehad? De nieuwe kippen en geiten zijn erg aaibaar! Verder  is er een springkussen en is onze vaste schminkmevrouw aanwezig om het snoetje (of arm)  van uw kind te veranderen in een fantastische tijger, prinses, vlinder of bloem. Daarnaast is er een limonadekoe waar echte limonade uit gemolken kan worden, een spiraalspel voor degenen met vaste handen en een koetjesringwerpspel. Kom gezellig langs op 5 oktober! Je vindt de dierenweide in Park de Hoge Weide.

Bezoek hier de website van Dierenweide De Kraal


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website