Politie
 Foto: Kevin Vermeulen

Winkeldief deelt kopstoot uit aan winkelpersoneel

16 september 2019 09:25  Redactie  Reageer

Een winkeldief die betrapt werd bij het stelen van tablets zorgde voor veel irritatie bij zowel de politie als het winkelpersoneel.

De dief gebruikte een geprepareerde tas bij het stelen van tablets. Toen de man werd aangehouden deelde hij een kopstoot uit aan een winkelmedewerker waardoor de winkel bevuild werd met bloed en zorgde voor flink wat oponthoud bij het winkelend publiek. Het is niet bekend hoe het met het slachtoffer is afgelopen.

De aangehouden dief zorgde voor flink wat irritatie tijdens zijn aanhouding. Hij urineerde in zijn cel en weigerde een adem/speekseltest uit te voeren. De politie liet weten dat ‘héél veel mensen héél veel werk aan deze winkeldief’ hadden.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website