Politie - aanhouding

Update: 18-jarige veelpleger opnieuw in de fout

Vorige week nog werd de 18-jarige verdachte aangehouden voor winkeldiefstal en voor heling van een scooter. Dit keer voor het opnieuw in bezit hebben van een gestolen scooter.

De man nam vorige week de benen na een winkeldiefstal bij een winkel aan het Mereveldplein. Helaas voor hem werd hij herkend op de bewakingsbeelden. Hij heeft zich later bij het politiebureau gemeld. De politie laat op Twitter weten dat de man ‘dubbel pech’ had aangezien op de beelden ook te zien was dat hij op een gestolen scooter reed.

Vandaag ging hij opnieuw in de fout. Dit keer niet voor een winkeldiefstal maar voor het in bezit hebben van een gestolen scooter. Toen de agenten hem wilde aanhouden ging hij er vandoor. Met inzet van pepperspray kon de man alsnog worden aangehouden.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven