Buurten-bij-de-Buren

Buurten ‘Bij de Buren’

Het afgelopen jaar heeft Buurtcentrum Bij de Buren zich neergezet als een laagdrempelige plek waar bewoners zich welkom voelen en waar van alles te doen en beleven is. ‘Er is een ongedwongen sfeer en de koffie staat altijd klaar’ , aldus een bezoeker van het buurtcentrum. Op zaterdag 28 september viert buurtcentrum ‘Bij de Buren’ alweer haar 1-jarig bestaan en zet haar deuren open voor de buurt. Maak tussen 14.00 en 17.00 uur kennis met het buurtcentrum en het activiteitenaanbod.

Heeft u een overschot aan baby-en kinderkleertjes of bent u juist op zoek naar een maatje groter? Kom langs bij ‘Krijg de Kleertjes’ die tijdens de open dag een extra ruilmoment aanbieden.
Ook dansliefhebbers jong en oud kunnen hun hart ophalen. Geniet van de demonstraties en workshops Chinese dans, Tai Chi en streetdance. Of kom met uw computervragen naar het computerinloopspreekuur o.l.v. een ervaren ICT‘er. Ook theatergroep ‘Hangouderen’ zal iets van zichzelf laten zien.


Advertentie:

Loop gezellig binnen in de huiskamer en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van de expositie van wijkbewoner Boussaid. Kortom; Geniet van de diversiteit van het buurtcentrum en kom buurten ‘Bij de Buren’!

Het Buurtcentrum is te vinden op Eerste Oosterparklaan 76. Meer informatie en het programma is te vinden op de facebookpagina ‘Buurtcentrum Bij de Buren’ en www.dock.nl/utrecht. Of neem voor meer informatie contact op met Sociaal makelaar Bernadette Henraat, tel. 06-21216245.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *