L’amour des Moules

Bourgondische documentaire ‘L’amour des Moules’ in Raadhuis Vleuten

Op zondagmiddag 6 oktober om 14.00 uur presenteert Raadhuis DOCS weer een prachtige documentaire: l’Amour des moules van Willemiek Kluijfhout. Willemiek Kluijfhout is zelf aanwezig bij de documentaire en bij de Q&A na afloop. Alle deelnemers krijgen na afloop van de documentaire een ‘Moules-frites’ arrangement aangeboden met een glaasje witte wijn. De entreeprijs voor deze documentaire is 25 euro per persoon. Bij de entreeprijs van deze documentaire is het ‘Moules-Frites’ arrangement inbegrepen. We eindigen rond 19.30 uur.

Synopsis

De documentaire vertelt in een aangenaam rustig tempo het verhaal van dat even wonderlijke als smakelijke schelpdiertje. Daarbij worden zowel de ecologische aspecten van natuurvangst als de gastronomische genoegens belicht. Van Zeeuwse visser en Waddenzeebeschermer tot jonge mosselkweekster en topchef Sergio Herman blijft het beeld steeds in genuanceerde balans. Opnamen van parende mosselen zijn een eye-catcher, de dromerige muziek van Tuur Florizoone is een oorstreling. Trailer L’amour des Moules


Advertentie:

“Fascinerende en liefdevolle documentaire.” ★★★★– Metro
“Een smaakvolle ode aan de mossel.” ★★★★– AD

Aanmelden:

Voor opgave deelname en/of digitaal kopen van een kaartje zie de winkel van www.raadhuisvleuten.nl of stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl  Je vindt op de website raadhuisvleuten.nl ook onze kalender en de achtergrondinformatie van alle bijeenkomsten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.