Fashion-Event-Vleuterweide1

Fashion Event Vleuterweide groot succes

Afgelopen zaterdag was er een groot Fashion Event in Centrum Vleuterweide dat werd gepresenteerd door fashion-icoon Mari van de Ven. Alle modewinkels uit Vleuterweide presenteerde zichzelf op deze dag én boden spectaculaire kortingen in de winkels.

Vol programma

In totaal werden er 3 modeshows gehouden, maar er waren ook presentaties van De Jager Haarstudio en Pour Vous. Tijdens de Kids Model Contest kregen 10 jongens en meiden een catwalktraining, waarna ze de nieuwste kindermode van Shoeby en Hema presenteerden. Uiteindelijk wonnen Bloem en Britt de contest, waarop ze mee mochten lopen in de echte show. Tevens wonnen ze de outfit die zij tijdens de modeshow droegen. Gedurende de dag werden er diverse lekkere hapjes uitgedeeld door o.a. Vishandel Tom Tuijp en Verhage.


Advertentie:

Fashion-Event-Vleuterweide1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.