In Between Cafe Leidsche Rijn

Workshops CV maken en solliciteren bij In Between Café Leidsche Rijn

Het In Between Café Leidsche Rijn heeft 8 oktober 2019 Harm Nap als workshopleider bereid gevonden om twee workshops te geven.

Het In Between Café vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019 in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur, welkom 09.45. De workshop start om 10.00


Advertentie:

De workshops:

CV maken
Altijd al willen weten hoe de perfecte CV eruit ziet? Wel of geen pasfoto? Heel uitgebreid of globaal? Daar kom je achter tijdens de workshop!

Solliciteren
Jouw CV en motivatie spreekt je potentiële nieuwe werkgever zo aan dat je op sollicitatiegesprek mag komen. Wat nu? Hoe ga je gekleed, welke vragen kan je verwachten, hoe bereid jij je voor? Door middel van theorie en praktijk geeft Harm Nap je antwoord op deze vragen!

Tijdens bovenstaande workshops geeft Harm je handvaten om een beter CV te maken en om een beter sollicitatiegesprek te voeren.

Over Harm Nap

Harm Nap is werkzaam als intercedent bij PDZ Uitzendbureau. Daarvoor is hij werkzaam geweest in de retail, in diverse rollen. Als intercedent bij PDZ zet hij zich elke dag in om de arbeidsmarkt leuker en beter te maken en om mensen te begeleiden naar (tijdelijk) werk.

In Between Café Leidsche

In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *