Weerbericht voor maandag 7 oktober: Droog met zon

Vandaag blijft het tot de avond droog met eerst zon, maar later komt er meer bewolking opzetten. Het wordt maximaal 14 graden, daarbij draait de wind van oost naar het zuiden en is zwak tot matig. In de tweede helft van de avond en nacht volgt er regen vanuit het westen. Het kwik daalt naar 10 graden, daarbij staat er een matige westenwind.

Dinsdag trekt de regen in de vroege ochtend naar het oosten en wordt het op een enkele bui na droog en vanuit het westen breekt de zon dan ook af en toe door. Het wordt maximaal 17 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Woensdag neemt de kans op regen en/of onweersbuien in de loop van de ochtend en middag toe. Het wordt 13/14 graden bij een matige zuidwestenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.