sprtdag_vleuten
 

Sportdag in Vleuten op 24 oktober

8 oktober 2019 11:07  Redactie  Reageer

Op 24 oktober organiseren DOCK, Brede School Weide Wereld, JoU en SportUtrecht gezamenlijk een sportdag voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. De sportdag zal worden gehouden in de sporthal van Buurtcentrum Weide Wereld van 14.00 tot 17.00 uur.  Heb jij zin om in de herfstvakantie je talent te ontdekken of uit te breiden en te komen handballen, voetballen of basketballen met andere kinderen uit de wijk?  Dan ben je van harte welkom. Opgeven kan bij : yoeri.vandekruijs@sportutrecht.nl

Voor 50 cent haal je je kaartje in de voorverkoop. Dit kan bij Yoeri (SportUtrecht) tijdens Streetsport elke donderdag van 15.00 tot 17.00 uur, Tamara (JoU) en Sandra/Saida (DOCK) bij aanwezigheid in de Weide Wereld. Op de dag zelf betaal je 1 euro. Ook ouders zijn op de sportdag van harte welkom om hun kind aan te moedigen, voor contact/sportieve wensen en voor de gezelligheid!

sportdag_vleuterweide_flyer_voorkant
sportdag_vleuterweide_flyer_achterkant


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website