Weerbericht voor donderdag 10 oktober: Enkele buien

9 oktober 2019 22:32  Redactie  Reageer

Het blijft tot en met zondag wisselvallig. We krijgen op zondag wel te maken met een thermische oprisping.

Vandaag hebben we te maken met een wisselende bewolking, waarbij er enkele buien voor kunnen komen. In de loop van de dag wordt de buiigheid minder. Het wordt maximaal 14 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. In de loop van de avond en nacht gaat het weer regenen. Het koelt niet verder af dan 12 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Vrijdag is het bewolkt en er zijn perioden met regen of motregen. Het wordt een graad of 16, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Zaterdag ook veel bewolking en er zijn perioden met (lichte) regen of motregen. Het wordt 15. Op zondag komt het kwik uit op een graad of 21, maar ook dan blijft de kans op buien vooral in de middag bestaan!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website