Nicole-Beutler-projects-dox

DansDonderdag: Role Model|Nicole Beutler Projects / DOX

Energiek dansconcert van zes jonge, onverschrokken vrouwen die je laten nadenken over de rolmodellen in het leven.

Zes jonge, onverschrokken vrouwen laten zien hoe mooi het is om trots te zijn op jezelf. Door ook hun kwetsbaarheid te tonen, stralen ze een ongekende kracht uit.

Op de beats van DJ Streamer komen urban dansstijlen als hiphop, housedance, waacking en voguing samen in de beeldende en abstracte wereld van Nicole Beutler en compagnon Magne van den Berg. Met dans, zang, spoken word en een aantal rake karatekicks zetten deze dames een krachtig beeld van empowerment neer. Een energiek dansconcert als viering van eigenheid en diversiteit, dat je laat nadenken over de rolmodellen in het leven.

Koop je tickets hier bij Podium Hoge Woerd

Trouw ✱✱✱✱

“Een urban dansexplosie van verscheidenheid.”

Scènes ✱✱✱✱

“Je raakt meteen geïntrigeerd door de toffe urban dansmoves die ze laten zien, en blijft dat tot het einde. ”

DansDonderdag

Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand speciale introductieprogramma’s. Voor het tweede jaar op rij verzorgt Lisa Reinheimer, dansjournalist en danswetenschapper, per voorstelling een korte, passende introductie, die extra of unieke inzichten in het werk van de choreografen van de avond biedt.

De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].