Dansfeest-in-azotod-slapen-kan-altijd-nog-foto_Paul_Barendregt

40+ Dansfeest ‘slapen kan altijd nog’ op 9 november in Azotod

40plus? Nou en, je wilt dansen!

Muziekpodium Azotod opent op zaterdag 9 november de deuren voor de eerste editie van het dansfeest ‘slapen kan altijd nog’. Voor Azotod een primeur, bij De Helling in Utrecht is dit dansfeest voor 40-plussers inmiddels een vast onderdeel van het programma.

Bij ‘slapen kan altijd nog’ dans je op vijf decennia pop, rock, disco, soul en funk. Het is geen traditionele 70’s/80’s-party met alle bekende discohits, maar je hoort bijvoorbeeld nummers van Prince, Police, Anouk, Bruno Mars, Earth, Wind & Fire, James Brown, Michael Jackson, Madness, Simple Minds, Aretha Franklin, U2, Pharrell Williams, Bruce Springsteen, Nirvana en Black Eyed Peas. En soms hoor je een guilty pleasure, zoals ‘Stayin’ alive’ of ‘Never gonna give you up’.

Vanaf 21 uur klinken de eerste dansvloervullers en om 3 uur hoor je de laatste plaat. So put on your dancing shoes and be there! Dansend het leven vieren, want hey 40plusser, slapen kan altijd nog.

Tickets bestel je via de website van Azotod: www.azotod.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.