NORA-ROSE
 

Muziekpodium Azotod als springplank voor debuterende zangeres

11 oktober 2019 15:53  Redactie  Reageer

De Edese singer, songwriter NORA ROSE brengt op 25 oktober haar debuutalbum ‘LAST DUMB JOKE’ uit. Een bijzondere plaat, opgenomen en geproduceerd door TML Music and Media Productions.

NORA ROSE schrijft pakkende en ingrijpende teksten over gebeurtenissen uit haar leven, voorvallen waar mensen zich in kunnen herkennen. Ze wil met haar nummers niet alleen haar eigen ervaringen – op muzikale wijze – met andere delen en thema’s zoals depressie en liefdesverdriet, vanuit een andere context, onder de aandacht brengen, maar ook mensen met vergelijkbare gebeurtenissen laten weten dat ze niet alleen staan. Meer dan alleen mooie muziek, dus.

“We hebben geprobeerd om haar eerste plaat zo goed mogelijk neer te zetten.” verteld Thomas Linders, keys en muziek producer bij TML. “Het is voor NORA ROSE belangrijk authentiek en integer te blijven. Bij het produceren en arrangeren van haar EP, zijn we dan ook zo dicht mogelijk bij haarzelf gebleven, om zo een heel puur en exclusieve EP samen te stellen.”

Haar stem komt goed tot zijn recht in deze slow, sweet en sticky electric popsongs. Haar stem en emotie smelten samen met het arrangement. Gewoonweg prachtig! Nora Rose verwacht nationaal succes te kunnen boeken met haar nieuwe plaat.

Behalve zangeres, is NORA ROSE ook danser, ze zit in het examenjaar van de opleiding aan de Utrechtse Dansacademie. Daarnaast is ze ook in de filmwereld actief. Zo heeft ze meerdere hoofdrollen gespeeld in korte films en bijrollen in verschillende speelfilms.

De release van NORA ROSE haar EP vindt plaats op 25 oktober a.s. om 20:00 uur in Muziekpodium Azotod in Utrecht-Leidsche Rijn (Meerndijk 126, 3454 HV De Meern).

Azotod

Azotod wil graag een broedplaats zijn voor creatief talent in het algemeen en beginnende musici in het bijzonder. Daarom is Azotod bijvoorbeeld, sinds 2018, een samenwerkingsverband aangegaan met het ROC Creative College, om o.a. hun studenten ‘Podium- en studiotechnicus’ een oefenplek en platform te bieden. En geeft Azotod het kunstenaarsgezelschap ‘Qunst Collectief’ 4x per jaar de gelegenheid om de accommodatie en de faciliteiten te gebruiken voor een kunstmanifestatie met concept- en performance art. Azotod helpt creatief talent verder, door ze de ruimte en de kans te geven zich te profileren.

De EP ‘LAST DUMB JOKE’ zal na het release concert – nummer voor nummer – worden gereleased op grote streaming platforms als Spotify en Apple Music. Daarna zal deze ook te koop zijn op iTunes en via www.tmlmusicandmedia.com

EP ‘LAST DUMB JOKE’ van Nora RoseAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website