Wijkwethouder Victor Everhardt leest voor - Foto: HP van Rietschoten
 Wijkwethouder Victor Everhardt leest voor - Foto: HP van Rietschoten

Wijkwethouder Victor Everhardt leest voor tijdens Kinderboekenweek

11 oktober 2019 11:45  Redactie  Reageer

Boer Boris

Ten overstaan van een jeugdig publiek, las wijkwethouder Victor Everhardt in het kader van de kinderboekenweek voor, in de bibliotheek aan het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum. Het door hem gelezen boek, “Boer boris gaat naar oma” bleek bij heel wat toehoorders al gesneden koek want geregeld konden vragen over het verloop van het verhaal, die de wethouder zijn publiek stelde, door de kinderen worden beantwoordt.

Dat Boer Boris met het Openbaar Vervoer reisde toonde Victor Everhardt aan de hand van de illustraties in het boek.

In de Kinderboekenweek lezen de gemeenteraadsleden voor op verschillende plekken in de stad en komende week valt burgemeester van Zanen de eer te beurt, om net als de wethouder plaats te nemen in de riante zetel. Of er dan weer zo’n aandachtig publiek zit is voor hem te hopen. Wethouder Victor Everhardt had er overduidelijk plezier in en wist zijn publiek tot het laatste woord te boeien.

Foto: Hans Peter van RietschotenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website