Vier je herfstvakantie in Castellum Hoge Woerd
 

Vier je herfstvakantie in Castellum Hoge Woerd

12 oktober 2019 22:11  Redactie  Reageer

Van 19 tot en met 27 oktober biedt Castellum Hoge Woerd alle dagen een uitgebreid activiteitenprogramma met theater, natuur en geschiedenis voor kinderen vanaf 4 jaar. De activiteiten tijdens de herfstvakantie staan in het teken van reizen.

Ga mee op missie naar de maan met de theatervoorstelling Apollo 11, ga terug in de tijd met een spectaculaire 3D-beleving van het Romeinse verleden of reis door de natuur met uilen en zwaluwen tijdens natuurworkshops. Dit is een slechts een kleine greep uit het aanbod, kijk voor het volledige programma op www.castellumhogewoerd.nl.

Over Castellum Hoge Woerd

Castellum Hoge Woerd is een moderne herbouw van het Romeinse fort dat hier 2000 jaar geleden stond. Nu is het een plek waar cultuur, natuur en historie op een unieke manier samenkomen. Vier organisaties werken binnen het Castellum samen: Steede Hoge Woerd, Podium Hoge Woerd, Museum Hoge Woerd en CastellumCafé.

Openingstijden

Museum en Steede: di t/m zo 10.00-17.00 u
Podium: 1 uur voor aanvang voorstelling
Café: alle dagen vanaf 10.00u
Kijk voor actuele openingstijden op de website www.castellumhogewoerd.nlAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website