Weerbericht voor maandag 14 oktober: Enkele buien

13 oktober 2019 23:05  Redactie  Reageer

Het is vandaag vrijwel de hele dag bewolkt en vanuit het zuidwesten komen er enkele buien opzetten, soms kunnen de buien pittig uitpakken. Het wordt maximaal 17 graden, daarbij staat er een matige oostenwind. Vanavond en vannacht geleidelijk droog. Het koelt af naar 13 graden, daarbij is de wind inmiddels gedraaid naar zuidelijke richting en is matig.

Dinsdag opnieuw grijs en vanuit het zuiden volgt er in de loop van de ochtend een regengebied. De regen zal de rest van de middag en avond in onze greep houden. Het wordt maximaal 15/16 graden, daarbij staat er maar weinig wind.

Woensdagochtend waarschijnlijk nog even droog, maar in de middag en deels avond opnieuw regen. Het wordt bij een stevige west tot zuidwestenwind een graad of 16.

Met vriendelijke groet,

Jeroen JansenAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website