“Back 2 The streets” op 18 0ktober in Azotod

Op 18 oktober organiseert project DURF! de eerste editie van Back2thestreets. Na Het succesvolle Afterparty editie van vorig jaar waar ruim 500 jongeren aanwezig waren. Het optreden van rapper Poke maakte deze avond toen helemaal af. Het eerste weekend van de herfstvakantie zal het feest losbarsten in club Azotod. De gehele avond zal in het thema staan van Back2thestreets/Urban. Tijdens deze avond geeft de Back2events een podium aan jonge talentvolle DJ’s uit de wijk die de avond zullen vullen met de beste hip-hop en urban hits. Kaarten zijn te koop via onze sociale media, aan de deur of via een van onze ambassadeurs. Het feest is van 22:00 tot 03:00 uur en voor jongeren vanaf 16 t/m 25 jaar.

Project DURF in samenwerking met de Azotod, Klub19, de Vrijstaat, Hogeschool Utrecht en de gemeente Utrecht die zich inzet voor het vergroten van de jongerenparticipatie. Door evenementen te organiseren voor en door jongeren. Ben jij een jongeren uit een van deze wijken en heb je leuke ideeën voor jongeren evenementen in jullie wijk? Neem dan contact met ons op via een van onze sociale media’s en kom vooral naar deze jungle editie van de Afterparty.

Social media Afterparty:
Facebook: Back2events
Instagram: Back2events

Social media DURF!:
Facebook: project DURF
Twitter: @DurfProject
Instagram: projectdurf

Back-2-The-streets-poster

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.